​Nerezové dřezy Hansgrohe - srdce vaší kuchyně

Kuchyň je středem a klíčovým bodem každodenního života: zde se schází rodina a přátelé, tady se vaří, jí, mluví, směje a žije. Lidé ze společnosti Hansgrohe dělají vše pro to, abyste si čas strávený zde mohli plně užít. Pro Váš čas strávený v kuchyni to v první řadě znamená: baterie a dřezy nemají být jen estetickým požitkem, ale mají Vám práci co nejvíce usnadňovat. Proto vymysleli novou funkci a našli inovativní řešení. Pro méně starostí a více radosti.

Kromě běžných dřezů určených k položení nebo k zarovnanému vestavění, jsou dřezy k dostání také v provedení pro spodní montáž. Jsou vhodné především pro nadstandardní pracovní desky - např. pro granit. Díky spodní montáži jsou dřezy opticky integrovány a čištění pracovní desky je maximálně jednoduché.

Kvalitně zpracované dřezy Hansgrohe jsou vyrobeny z materiálu o tloušťce 1 mm, oblast umístění baterie je navíc zesílena, aby se baterie nekývala. Tvrdý nerezový povrch je odolný proti vysokým teplotám, hygienický a snadno se čistí. Nejrůznější varianty dřezů, od kompaktních jedno-dřezů po velkorysé dvoj-dřezy nebo dřezy s praktickou odkládací plochou zaručí správné řešení pro vaši kuchyni. Jedno však mají všechny modely společné - mimořádnou kvalitu a nadčasové funkce.

Díky kombinacím dřezů a různých provedení baterií, máte na výběr, jaký ovládací prvek chcete na předním okraji dřezu používat. Inovační technologie Select a ergonomická rukojeť, se kterou jsou kuchyňské práce tak jednoduché jako nikdy. S technologií Select se dá voda spustit a zastavit pouhým stisknutím tlačítka. Odtoková souprava se ovládá otáčením tlačítka.

U modelů s kyvnou pákou, je možné baterie obsluhovat pohodlně zepředu. Naklápěním ovládáte sílu proudu a otáčením regulujete teplotu požadované vody.

Inovativní řešení pro kuchyně se perfektně začlení do moderních a funkčních kuchyní a zajistí zcela nový volný prostor.

© viva-in.cz 2024, běží na systému sellio od vibration.sk