Novinky Duravit, Hansgrohe, ViVa - školení srpen 2014

Předposlední srpnový týden se ve slovenské ViVe v Bratislavě opět nesl v duchu školení. Organizovali jsme ho ve spolupráci s firmami Hansgrohe a Duravit. Pro naše zákazníky a architekty jsme přichystali 6 termínů, aby bylo možné si vybrat ten, který jim nejvíc vyhovoval. Celkově se na školeních zúčastnilo 66 architektů a prodejců.

Školení bylo rozděleno do 3 bodů. Představení novinek Duravitu, představení novinek Hansgrohe a nezapomněli jsme ani na odprezentování našich nových propagačních materiálů.

Zástupce německé firmy Duravit nám představil novou nábytkovou sestavu série Vero. Vyprávěl, jak se změnila zrcadlová skříňka, u níž po novém není potřebná hloubka 18 cm, jak to bylo kdysi. Ozřejmil nám význam vertikálních rukojetí na skříňkách, poukázal na držák na ručník, který se dá namontovat z boční strany skříňky.

Po teoretické části jsme měli možnost přesunout se do zkušebny, kde nám názorně vysvětlil rozdíl mezi broušeným a nebroušeným umyvadlem. Viděli jsme fungování WC s Rimless technologií a snad nejzajímavější částí byla názorná ukázka používání   bidetového sedátka SensoWash.

Následoval zástupce Hansgrohe, který nám prozradil, že i Axor chystá uvedení novinek na trh. Kromě série Starck V, o které možná už někteří slyšeli, je připravována také nová série Citterio E.

Z novinek od Hansgrohe byla snad nejzajímavější nová dřezová baterie Metris Select. Na školení jsme se dozvěděli také něco víc o ekologických bateriích, jak je nejlepší čistit vrchní části hlavových sprch a prakticky jsme si mohli vyzkoušet rozdíl mezi proudy Rain a Rain Air.

Kdo se zúčastnil školení, mohl se zapojit do tomboly. Duravit do tomboly věnoval bidetové sedátko SensoWash e Starck, 2.cenou byl sprchový systém Showerpipe Raindance Select od Hansgrohe. Nálepku ViVa nesla třetí cena, koš plný rumových překvapení. Losování proběhlo na grilování, které jsme organizovali 21.8.2014.  

Další fotografie ze školení si můžete prohlédnout v naší  galerii na facebooku.

© viva-in.cz 2024, běží na systému sellio od vibration.sk