​Spolupráce ViVa a DAAD 2017


Dny architektury a designu, je každoroční festival oslavující architekturu, design a umění, tvůrčí bohatství, sociální dopady a sílu na změnu.

Záměrem festivalu DAAD je vytvořit formát pro posílení pozitivního vnímání architektury a designu na Slovensku. Festival v prezentacích, přednáškách, výstavách, seminářích, workshopech a diskusích, řeší klíčové otázky z hlediska architektury a designu.

Velká jména tvůrců na tomto poli a jejich inspirativní myšlení, razí cestu vpřed a jejich představení a prezentace, napadají všechny předsudky

na poli myšlení.

Cílem je zprostředkovat zážitek s architekturou a designem, přiblížit jejich směrování.

Představit odborné i laické veřejnosti architekturu, design a tvorbu životního prostředí poutavou formou prostřednictvím různých akcí,

prezentaci a zajímavých akcí

Potkat významné osobnosti světové architektury a designu.

Vyvolat diskusi o architektuře a designu.

Propagovat architekturu, konfrontovat ji se světovou, napomáhat k všeobecnému zvyšování kulturního povědomí veřejnosti,

seznamovat veřejnost s vizemi budoucího vývoje v architektuře a designu.

Ve smyslu motta DAAD, které chce být především platformou pro přátelské kontakty mezi inspirující architektonickou a designérskou prací s co nejširším vnímavým publikem, je festival zejména plnohodnotným kulturním a společenským akcí. Organizátoři opět přetavili nespornou energii architektů, designérů, fotografů, umělců, módních tvůrců, grafiků, hudebníků ... tak, aby se z ní mohl nadýchat každý milovník výborné architektury, dobrého designu a kultury jako takové.

část DAAD tohoto roku byla přes 31 000 lidí.

Festival Dny architektury a designu vzrušuje, inspiruje, vzdělává, informuje a baví. A jsme velmi rádi, že jsme mohli být při tom.

© viva-in.cz 2024, běží na systému sellio od vibration.sk